» Iskolai klub
Iskolai klub

Napközink, amelynek az “Erőszakmentes napközi” nevet adtuk, az előre kidolgozott nevelési program szerint végzi tevékenységét. Szakképzett nevelőink elvégezték az EMK tréningjét, munkájukban próbálják hasznosítani az ott tanultakat. A gyerekeket érzéseik, szükségleteik felismerésére, a konfliktusok kezelésére, helyes megoldására igyekeznek rávezetni.

Az iskolai klubba a 2016/17 – es tanévben 233 gyermek lett beíratva, egytől negyedik évfolyamig. A gyermekek kilenc csoportba vannak osztva, ebből egy csoport a keleti lakótelepen, a Barátság téri óvoda épületében működik. A nevelőnők a következők: Borbély Rozália, Kanyicska Éva, Molnár Gabriella, Kebuszek Hedvig, Lakatos Mónika, Tóth Tamara, Lovász Luca, Hegyi Erika, Belkovics Anita.

A délutáni foglalkozások alatt elsősorban a házi feladatok elkészítésére helyezzük a hangsúlyt, de számos érdekes foglalkozást, tevékenységet is biztosítunk napköziseinknek, pl. színházi előadások, interaktív foglalkozások, mesedélután, sportdélután, karácsonyi, húsvéti kézműves foglalkozások, óvodások fogadása – közös kézműveskedés, versenyek, játékok az udvaron, iskolai játszótéren.

Néhány fotó a napközi életéből:NjgyZ